Privacybeleid

Via deze website van 3PM worden persoonsgegevens verzameld. Op deze pagina vind je daar meer informatie over. Je kunt er van op aan dat we je gegevens vertrouwelijk behandelen en dat we ze nooit aan derden zullen verkopen.

 

Bedrijfsgegevens

We werken vanuit Amsterdam en Den Haag en we zijn telefonisch te bereiken via 085 – 060 19 28. Ons algemene mailadres is info@3pm.nl.

Het waarom en hoe van het verzamelen van persoonsgegevens

We hebben toegang tot de persoonsgegevens die op bovengenoemde manieren verzameld worden. Ze zijn opgeslagen bij Autorespond, de software die we gebruiken om onze blogupdates te versturen en Erecode, het bedrijf via welke deze website gehost worden.

Zolang je blogupdate-abonnee bent, blijft je e-mailadres opgeslagen in Autorespond. Schrijf je je uit, dan verwijdert de Autorespond software je van die mailinglijst.

In het WordPress Content Management Systeem (de ‘achterkant’ van deze website), staan persoonsgegevens zoals bij het 3e punt van de opsomming hierboven omschreven, als je hebt gereageerd op een blog of meerdere blogs. Hier vind je meer informatie over het privacybeleid van WordPress.

WordPress plugins die op deze site draaien en gegevens verwerken

SEO

Als digitale hulp voor het optimaliseren van deze website gebruiken we de Yoast SEO WordPress plugin. Lees deze pagina als je meer wilt weten over hoe de makers van de Yoast plugin omgaan met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), in het Engels de General Data Protection Regulation (GDPR).

Abonneren op blogreacties

We gebruiken de plugin Subscribe to Reacties Reloaded voor mensen die graag een mailtje willen krijgen zodra er een nieuwe reactie is. Om je te abonneren, moet je een vinkje plaatsten, dus dat gaat niet automatisch. Je kiest er zelf voor.

Redirects

Voor het instellen van redirects, bijvoorbeeld omdat we een websitepagina een andere url na de slash willen geven of omdat we een pagina offline hebben gezet, gebruiken we de plugin Redirection. Daarnaast monitort deze plugin ‘deze pagina bestaat niet meer’-foutmeldingen (404’s).

Waar je recht op hebt

Je hebt recht op inzage, rectificatie en verwijdering van je persoonsgegevens. Ook heb je het recht om bezwaar te maken tegen verwerking.

Verder heb je het recht om de toestemming van het verwerken van de gegevens in te trekken. Het bewaren van nieuwe gegevens die je daarna indient, wordt dan gestopt.

Stap je over naar een andere leverancier, dan heb je het recht op de overdracht van je persoonsgegevens naar die nieuwe partij.

Als je een klacht hebt over de manier waarop 3pm met je persoonsgegevens omgaat, dan heb je het recht om te klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Het verstrekken van persoonsgegevens, zoals bijvoorbeeld je naam en e-mailadres, is niet verplicht, maar als ze niet gebruikt mogen worden, maakt dat het gebruikmaken van onze dienstverlening eigenlijk onmogelijk.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door de browser die je gebruikt op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen wordt naar deze website teruggestuurd wanneer je die weer bezoekt.

Je kunt cookies accepteren of weigeren. Veel webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar dat kun je veranderen via de browserinstellingen. Als je ervoor kiest om cookies te weigeren, kan het zijn dat bepaalde onderdelen van deze website niet (goed) werken.

Google Analytics

Deze website gebruikt cookies ten behoeve van website statistieken monitoring software Google Analytics. Jouw IP-adres wordt daarbij niet gebruikt en we hebben Google geen toestemming gegeven om de Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Google is een Amerikaans bedrijf en de verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Hier kun je meer lezen over Google’s privacybeleid.

Blogupdates

Dit stukje informatie is alleen van belang voor mensen die zich hebben ingeschreven voor onze blogupdates. 3pm gebruikt Autorespond voor het verzenden van blogupdates en follow-up mails kort nadat je je ingeschreven hebt. Ook Autorespond maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over het privacybeleid van dit bedrijf.

Beveiliging persoonsgegevens

3PM neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Neem contact met ons op als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of als je misbruik vermoedt (zie de contactgegevens hieronder).

Privacybeleid wijzigingen

3PM behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen of aan te vullen.

Mocht ons privacybeleid wijzigen: op deze websitepagina vind je altijd de meest recente versie.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 085 – 060 19 28 of info@3pm.nl.

Close

Cookie instellingen

Door op "cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

cookies accepteren

Els

Vegter

Adviseur

Els is een strategisch denker maar kent ook de details van de operationele praktijk van complexe organisaties. Het verbinden van visie en beleid aan de dagelijkse realiteit van mensen, processen en systemen is wat haar betreft de kunst aan het ontwikkelen van echt goed mobiliteitsbeleid.

Via de studie culturele antropologie en een HR opleiding is Els (1979) de HR wereld ingerold. Ze heeft zich gespecialiseerd in de meer ‘harde’ kant van HR. Processen, systemen en data. Zorgen dat de basis voor medewerkers op een slimme manier goed geregeld is. Mobiliteit kwam voor het eerst op haar HR agenda in het Amsterdamse stadsziekenhuis OLVG. Innovatief mobiliteitsbeleid werd, door een groeiend tekort aan zorgprofessionals en een oververhitte woningmarkt in een autoluwe stad, een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Als manager HR Services is onder leiding van Els in 2021 een compleet nieuw mobiliteitsbeleid neergezet. Haar interesse en enthousiasme voor het vakgebied mobiliteit én de samenwerking met 3PM is hier geboren. Sinds 2023 werkt zij als adviseur samen met 3PM.

"Ik ben een fanatieke woon-werk fietser. Al 15 jaar fiets ik minstens 20 kilometer per werkdag. Ooit maakte ik een kort uitstapje naar een baan met een leaseauto en sindsdien weet ik dat ik de voordelen van elke dag buiten zijn, bewegen en een voorspelbare reistijd nooit meer wil missen. Een fiets is voor mij overigens puur een vervoermiddel. Voor sport of hobby zul je mij niet op een fiets zien"

Tobias

van den Briel

Partner & adviseur

Tobias richt zich graag op de complexere en strategische mobiliteitsvraagstukken van werkgevers. Het ontwikkelen van nieuw mobiliteitsbeleid voor grote werkgevers is zijn specialiteit. En dan van begin tot eind. Dus tot en met business case en implementatie.

Duurzaamheid. Iets specifieker; duurzame mobiliteit. Hét favoriete onderwerp van Tobias (1977). De wetenschap dat reizen een stuk slimmer en schoner kan. Tijdens zijn studie Technische Bestuurskunde aan de Universiteit Twente specialiseerde hij zich in de maatschappelijke effecten van mobiliteit. Hoe verplaatsen we ons en wat betekent dat voor ons en onze omgeving? Bij het economisch adviesbureau Decisio in Amsterdam leerde hij hier goede business cases en kosten-batenanalyses van te maken. Zijn focus verschoof in die tijd naar werknemersmobiliteit. Met zijn team hielp hij honderden werkgevers – varierend van productiebedrijven tot stichtingen – met vragen op het gebied van reizen van, naar en voor het werk. In 2012 verliet hij Decisio om samen te werken met Roel, het begin van 3PM.

"Ik ben niet zo’n fietsfanaat als de rest van 3PM. Zo heb ík geen idee wat een Sturmey Archer naaf is. Maar ik geniet wel volop van mijn Stromer, een speed pedelec. Daarmee kan ik al mijn afspraken in mijn omgeving op de fiets doen. Wát een vrijheid. Nooit meer afhankelijk van de verkeersdrukte maar gewoon gaan! Mijn afspraken buiten bereik van mijn speed pedelec doe ik zoveel mogelijk met de combinatie trein en ov-fiets."

Roel

Lenoir

Partner & adviseur

Roel is van de inhoud. Als het gaat om reizen van, naar en voor het werk dan kent hij alle ins en outs. En als hij ze niet kent, dan vindt hij dat hij ze moet kennen. Ook op fiscaal gebied komt hij een heel eind.

Roel (1967) is opgeleid als econometrist. De harde kant van de economie zullen we maar zeggen. Hij leerde modellen maken en prognoses van vervoersstromen. Maar hij leerde vooral goed analyseren, verbanden leggen en complexe zaken begrijpelijk maken. Cijfermatig staat Roel dus zijn mannetje. Maar hij schrijft het ook graag voor je op. Nog liever komt hij jou helpen om jouw mensen duurzaam en gezond naar het werk te krijgen. In zijn eerste baan bij Rijkswaterstaat rekende hij aan de Betuweroute en de sluizen van IJmuiden. Daarna – bij KPMG – bleef mobiliteit zijn vakgebied. Hij werkte in adviestrajecten rond marktwerking in het openbaar vervoer en de fusie tussen NS Cargo en Deutsche Bahn.

"De fiets is een dingetje bij mij. Naast die van mijn gezinsleden staan er zeven van mij in de garage en die maken samen meer kilometers per jaar dan mijn auto. Als ik een vrijwiel hoort tikken, moet ik altijd even kijken welke fiets voorbij rijdt. En als het aan mij lag, ging elke blog van 3PM over de fiets. Ik geloof écht dat de fiets de oplossing is voor alle wereldproblemen."

Laurens

Boex

Partner & adviseur

Het werk van Laurens focust zich op dit moment op mobiliteitsadviezen voor werkgevers gericht op verduurzaming. Daarnaast richt hij zich op het fietsbeleid van overheden.

Laurens (1981) verbindt 3PM met de creatieve wereld. Door zijn achtergrond in de creatieve sector vertaalt hij onze ideeën en ambities – maar ook die van onze klanten – naar nieuwe oplossingen. Zo bedacht en ontwikkelde hij samen met Soigneur Agency de Fietspas010, de campagne ikfietsbeschaafd en de podcastserie Het Fietspadgesprek. In 2012 richtte hij Rodesk op, een digital designbureau dat zich specialiseerde in UX design. Eind 2019 verkocht hij Rodesk om zich volledig te richten op duurzame mobiliteit en fietsstimulering.

“Ik wil iets bijdragen aan een toekomstbestendige samenleving en mobiliteit speelt daar een grote rol in. Mijn drijfveer is gericht op actieve mobiliteit en de bijdrage die dit kan leveren aan iedereen die naar zijn werk reist. Daar wilde ik meer mee en de samenwerking met 3PM lag dan ook voor de hand. De gedragskant van mobiliteit vind ik het meest interessant, hoe kunnen we reisgedrag positief beïnvloeden om een socialere en gezondere wereld te creëren."

Paul

Hoffschult

Partner & adviseur

Paul is de verbinder. Zowel van mensen als ideeën. Hij begeleidt veranderingsprocessen rond mobiliteit bij werkgevers en overheden zonder de inhoud uit het oog te verliezen. Hij zet zijn brede mobiliteitskennis en netwerk in binnen deelmobiliteit, duurzame logistiek en mobiliteitsadvies bij werkgevers.

Paul (1973) is een ondernemende adviseur op het gebied van duurzame mobiliteit. Hij helpt werkgevers en overheden met het realiseren van duurzaamheidsambities op het gebied van mobiliteit. Dat kan het stimuleren van de fiets zijn, maar ook de uitrol van deelmobiliteit of Zero Emissie Stadslogistiek. Altijd met een brede blik en verbindende aanpak. Paul werkte aan de oprichting van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit en was daar ook programmamanager Het Nieuwe Rijden en werkte bij overheden aan fietsstimulering voor een duurzame gedragsverandering. Daarvoor was hij supply chain manager in de luchtvaart, food, farmacie, en auto-industrie. Hij werkt al jaren samen met 3PM en is begin 2019 aangesloten als partner.

"Natuurlijk ben ik net als Tobias, Laurens en Roel een groot liefhebber van de fiets. In 2019 deed ik nog mee aan de Marmotte. Maar ik kan wel zeggen dat ik me weet te onderscheiden van mijn collega’s: ik vlieg!"